Za bolje pamćenje i snažniju cirkulaciju!

Za bolje pamćenje i snažniju cirkulaciju!

Ako vam se često dešava da ne možete da se setite gde ste ostavili ključeve, zaboravili ste da pokupite decu posle škole ili ste opet propustili da kupite poklon za godišnjicu, pravo vreme je da razmislite o načinima za poboljšanje svog pamćenja.
Svi ste najverovatnije čuli za Ginko Bilobu, drevnu kinesku biljku koja je pre svega riznica lekovitih svojstava.
Na koje sve načine Vam ginko može pomoći?
Opsežnim analizama sastava, utvrđeno je da Ginko ispoljava dejstvo pre svega na protok krvi, krvne sudove, metabolizam mozga, kao i da poseduje antikoagulantna svojstva.
Preparati ginka su posebno pogodni kod starijih osoba koje imaju problema sa koncentracijom i pamćenjem. Povećanjem protoka krvi u mozgu ginko može popraviti nedovoljnu ishranjenost moždanog tkiva i poboljšati prethodno navedene funkcije. Ginko se preporučuje kod vrtoglavica, glavobolja ili šumova u uhu. Zbog antioksidativnih osobina povoljno deluje na krvne sudove mozga i srca, pa štiti iste od slobodnih radikala, molekula koji oštećuju unutrašnjost krvnih sudova.

Lifeline NeuroActive objedinjuje uticaj ginka, omega 3 masnih kiselina i vitamina B kompleksa na cirkulaciju i pamćenje i učenje. Blagotvornim dejstvom na zidove krvnih sudova, poboljšava opštu prokrvljenost organizma i otklanja probleme slabe cirkulacije.

Lifeline NeuroActive

  • pomaže kod lošeg pamćenja i gubitka koncentracije jer poboljšava moždanu cirkulaciju a nervne ćelije snadbeva glukozom i energijom
  • pomaže kod vrtoglavice i zujanja u ušima
  • rešava probleme hladnoće i trnjenja u nogama i rukama
  • produžava život nervnim ćelijama

Tags: Memorija

Related posts

Fleke i pege

Fleke i pege

Pege i fleke i njihove vrste Učestalo i dugotrajno izlaganje UV zračenju, hormonske promene (trudnoća, kontraceptivi, menopauza), nanošenje...