O nama

Zdravlje u punom sjaju!

 

Lifeline proizvodi su namenjeni ljudima koji vode računa o kvalitetu života. Zdravlje je naš najveći resurs.
Blagovremena briga o zdravlju donosi ravnotežu i harmonizuje ljudski organizam.

Naša stalna težnja ka višem i boljem kvalitetu dovela nas je do pet linija proizvoda vrhunskog kvaliteta. Svi oni, osmišljeni su da našim korisnicima obezbede maksimalno dejstvo i pruže zadovoljstvo zdravog i ispunjenog života.

Lifeline Active linija proizvoda je osmišljena da doprinese zdravom i aktivnom stilu života. Active proizvodi sadrže poznate aktivne supstance u kombinacijama koje obezbeđuju sinergističko delovanje i optimalnu iskoristljivost. U ovoj liniji su proizvodi koji obezbeđuju pokret bez bola, koji pospešuju cirkulaciju, pamćenje i dobro raspoloženje.

Lifeline Balans linija proizvoda obezbeđuje idealnu ravnotežu organizma, uz pažljivo kombinovane sojeve korisnih bakterija i aktivnih principa. Svi proizvodi iz ove linije se odlikuju izuzetnim kvalitetom sastojaka i kliničkim studijama, koje potvrđuju njihovo dejstvo. Balans proizvodi stimulišu odbrambenu sposobnost organizma kod čestih i ponavljanih infekcija, gastrointestinalnih poremećaja i oslabljenog imuniteta.

Lifeline Support linija proizvoda obuhvata široku paletu proizvoda namenjenih svakodnevnoj podršci organizma. U borbi sa stresom i vremenom, kada ne uspevamo da unesemo sve potrebne sastojke putem hrane, iz Lifeline linije podrške, sa lakoćom dopunjavamo sve ono što nam nedostaje. Proizvodi iz ove linije, sadrže namenski odabrane kombinacije vitamina, minerala, omega-3 masnih kiselina i aktivnih biljnih principa u preporučenim dnevnim dozama.

Lifeline Health linija proizvoda je tu, da nam pomogne kod čestih tegoba koje mogu da nam umanje kvalitet života, ukoliko se pravovremeno ne tretiraju. Ovoj liniji pripadaju kremovi sa lokalnom primenom koji donose brzo olakšanje, kod hemoroida, bolova u mišićima, kostima i zglobovima.

Lifeline Linoderm linija predstavlja liniju kozmetike namenjenu osetljivoj i suvoj koži. Moćni sastojci iz prirode kao što su ulje žutog noćurka, vitamin E, ši puter, signalni proteini iz mleka, kao i različiti biljni ekstrakti donose nam luksuznu negu po prihvatljivim cenama.

Lifeline Health d.o.o. Beograd je ekskluzivni uvoznik i distributer Lifeline dodataka ishrani i kozmetike, na teritoriji Srbije i Crne Gore.
Lifeline proizvodi su nastali kao plod saradnje proizvođača Blagoleks d.o.o. iz Bijeljine, BiH, sa renomiranim svetskim proizvođačima dodataka ishrani (Chr. Hansen iz Danske, Sunlife GmbH iz Nemačke, Lambo Laboratoria iz Belgije) i aktivnih sastojaka za kozmetiku (Dr. Kurt Richter Berlin , A.&A. Fratelli Parodi s.p.a. Italija). Na našem tržištu, Lifeline proizvodi su prisutni od 2004. godine.
Više o proizvođaču možete pročitati na www.blagoleks.net

Za zdravlje u punom sjaju,

Vaš Lifeline tim